Pagina noastră web este în construcție. Vă rugăm să reveniți pentru actualizări.

iulie 21, 2021

Recent, grupa 2009-2010 a clubului nostru a participat la un campus de antrenamente desfășurat la Valencia. Stagiul a inclus antrenamente zilnice conduse de antrenori iberici, iar programul sfârșitului săptămânii a inclus un turneu la care au luat parte douăsprezece echipe – zece din Spania, Valencia București și Atletico Arad.
Galben-negrii lui Marcel Cîmpian și Flavius Stoica s-au comportat excelent în faza grupelor și au urcat până în finală, unde au fost învinși de Valencia București cu 2-0, după ”cel mai bun joc al turneului”, conform lui ”Rico” Cîmpian.
Arădenii au contat, în campusul de la Valencia, pe Ayan Barbu, Vlad Băeșu, Mario Cebotariu, Luca Nădăban, Tudor Margan, Marc Lanevski, Luca Stoia, Dragoș Molnar, Rafael Partan, Darian Vidac, Daniel Bandrabur, Kayden Contra, Denis Toma, Sanders Fricățel, Alex Pantea, Nemanja Popov, Raul Popa.
”Pe durata acțiunii, copiii au avut parte de program diferit și diversificat. Cu siguranță, experiența acumulată le va modifica stilul și felul de a aborda performanța”, a punctat Marcel Cîmpian.


Alte Articole

Urmărește-ne pe Facebook
Newsletter