Pagina noastră web este în construcție. Vă rugăm să reveniți pentru actualizări.

iunie 08, 2021

Ediția din această vară a turneului de la Ghiroda a mai adus două trofee în vitrina clubului Atletico Arad.
Generația 2009, antrenată de Marcel Cîmpian și Flavius Stoica, s-a impus la categoria ei de vârstă. Arădenii au fost impecabili în faza grupelor, câștigând pe linie: 2-0 cu Academia Luceafărul Cluj, 4-1 cu Atletico Timișoara și 2-0 cu Juventus Timișoara. În semifinale, galben-negrii au trecut de CSC Ghiroda cu 2-1, iar ultimul act l-au câștigat în fața celor de la UTA, 3-0 la lovituri de departajare după 0-0 la finalul timpului regulamentar.
Cei doi antrenori au contat pe: Șuli, Căilean, Molnar, Margan, Băeșu, Fericean, Nădăban, Spătariu, Koncz, Sandu, Barbu, Lanevschi, Tănăsie, Ciubotaru, Cijevschi, Stoian.
La categoria 2011, băieții lui Mihai Roșca au avut parcurs bun în grupă: 8-0 cu Kids Timișoara, 1-4 cu Inter Sibiu, 12-2 cu Celta Brașov și 4-1 cu Galaxy Timișoara. În semifinale, arădenii au trecut la penalty-uri de Oltenia Râmnicu Vâlcea, iar în finală s-au înclinat în fața celor de la Inter Sibiu (scor 1-5).
Madoș, Rareș, Borlan, Funău, Baltag, Galizzioli, Barta, Buzea, Popa, Rozniciuc, Roman, Bâtea, Buchardt au jucat pentru Atletico.

Alte Articole

Urmărește-ne pe Facebook
Newsletter