Pagina noastră web este în construcție. Vă rugăm să reveniți pentru actualizări.

iunie 03, 2021

Localitatea timișeană Ghiroda a găzduit, zilele trecute, cea de-a treia ediție a turneului dedicat copiilor și juniorilor. Clubul Atletico a aliniat generațiile 2010 și 2012, ambele sosind acasă cu medaliile de bronz.
Băieții născuți în 2012, antrenați de Mihai Roșca și Árpád Cserneczky, au avut traseu excelent în grupă, trecând de CSU Craiova (6-1), Ripensia Timișoara (10-0) și Galaxy Timișoara (6-1). În semifinală, gazdele de la Ghiroda s-au impus cu 4-1, astfel că galben-negrii au jucat finala mică, pe care au câștigat-o cu 3-1 în fața celor de la Viitorul Arad.
Mihai Roșca a contat pe: Andrei Oprean, Raoul Crișan, David Secianschi, Eric Reinhardt, Matei Gorea, Dominik Matei, Stanislav Fricățel, Tudor Lăzărescu, Adrian Pop, Darius Vulpe, Yona Stan, Mihai Oprea.
Trupa de 2010, pregătită de Marcel Cîmpian și Flavius Stoica, a bifat două victorii în faza grupelor – 3-0 cu Luceafărul Drobeta Turnu Severin și 10-0 cu Electrica Timișoara – și o înfrângere, 0-1 cu LPS Banatul Timișoara. În semifinale s-a repetat duelul cu LPS, bănățenii au câștigat tot cu 1-0, apoi, în finala mică, Atletico a acontat bronzul după ce a învins CSC Ghiroda cu 2-1 la lovituri de departajare (0-0 după timpul regulamentar).
Efectivul lui Marcel Cîmpian și Flavius Stoica: Dragoș Molnar, Rafael Pârțan, Nemanja Popov, Denis Toma, Alexandru Pantea, Dacian Vidac, Sanders Fricățel, Kayden Contra, Daniel Bandrabur, Alexandru Coroiu, Matei Sandu, Raul Popa, Mario Tănăsie, Andrei Barta.


Alte Articole

Urmărește-ne pe Facebook
Newsletter