Pagina noastră web este în construcție. Vă rugăm să reveniți pentru actualizări.

Despre Noi

C.S.”ATLETICO” Arad a luat fiinţă în anul 2002 . Argumentele principale aduse pentru înfinţarea acestuia au fost de natură istorică, socială şi sportivă.

Aradul este un oraş cu valoroase tradiţii sportive, cu o mentalitate publică favorabilă fotbalului şi cu posibilităţi umane şi materiale ce pot asigura funcţionarea în bune condiţiuni a unei unităţi sportive.

Întreaga activitate fotbalistică în cadrul clubului se desfăşoară sub semnul unor categorii morale, printr-o colaborare cu toţi factorii educativi, pentru a armoniza solicitările educaţionale cu cerinţele integrării sociale.

Colectivul tehnic are în componenţa sa un coordonator şi 11 antrenori, care gestionează procesul complex de pregătire fotbalistică a peste 200 de tineri jucători cuprinşi în 10 echipe de diferite categorii de vârstă. Toţi antrenorii clubului sunt absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ superior.

Angajamentul asumat de C.S.”ATLETICO” Arad faţă de lumea fotbalului juvenil îl reprezintă implementarea unui concept modern de pregătire fotbalistică prin prestarea unor servicii de înaltă calitate.

Prin contribuţia efectivă, directă, la creşterea capacităţilor de performanţă la toate nivelele formative ale clubului, conducerea administrativă şi tehnică îşi asumă responsabilitatea privind inserţia activă a jucătorilor proprii în lumea fotbalistică.

De la înfiinţare şi până în prezent, echipele clubului au obţinut rezultate remarcabile în competiţiile locale, naţionale şi internaţionale, devenind o prezenţă semnificativă pe piaţa fotbalistică.
Prin relaţiile pe care le întreţine cu alte cluburi din ţară şi străinătate, C.S.”ATLETICO” Arad, contribuie la stimularea şi integrarea Aradului în contextul fotbalistic european.

Organigrama

Organigrama
Urmărește-ne pe Facebook
Newsletter