Pagina noastră web este în construcție. Vă rugăm să reveniți pentru actualizări.

mai 12, 2021

Copiii antrenați de Mihai Roșca și Cserneczky Árpád au luat parte, recent, la un puternic turneu desfășurat la Cheile Grădiștei.

Au fost 24 de echipe împărțite în 6 grupe, arădenii câștigând-o pe a lor fără să primească gol: 13-0 cu Kinder Brașov, 5-0 cu Unirea Slobozia și 10-0 cu Academia Juventus.

Faza superioară a reunit cele șase câștigătoare, împărțite în două grupe Super Play. Galben-negrii au fost din nou în formă bună: 9-2 cu Academia Voluntari, 4-0 cu Prosport București.

Ultimul act i-a regăsit pe puștii de la Atletico față în față cu timișorenii de la ASU Poli. A fost o finală dramatică, arădenii cu condus cu 2-0, dar cei de pe malul Begăi s-au impus la final cu 4-3.

Raoul Crișan, Andrei Oprean – David Secianschi, Matei Gorea, Eric Reinhardt, Stanislav Fricățel, Dominik Beserman, Tudor Lăzărescu, Darius Vulpe, Adrian Pop, Yona Stan, Mihai Oprea (golgeter, cu 27 de goluri) a fost efectivul condus de ”Ole” Roșca. ”Am întâlnit unele echipe foarte bune, sunt importante asemenea turnee pentru copii, în tot ceea ce presupune dezvoltarea lor fotbalistică. Sunt mulțumit de băieți, au reușit jocuri foarte bune”, a punctat antrenorul arădean.

Mihai Oprea - 27 goluri marcate



Yona Stan- golgeterul finalei 


 

Alte Articole

Urmărește-ne pe Facebook
Newsletter